MALZEMELER:
- 1 PAKET TEREYAĞI (250 GR)
- 1 YUMURTA
- 1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
- 1 PAKET VANİLYA
- ALDIĞI KADAR UN
İÇ HARCI :
- 1 SU BARDAĞI FISTIK
- 2 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
TÜM MALZEMELERİ YOĞURALIM KULAK MEMESİ KIVAMINDA BİR HAMUR ELDE EDELİM KAYISI KADAR TOPLAR ELDE EDELİM BİR TOPU ELİMİZE ALIP AVUCUMUZDA YASSILAŞTIRALIM 1 TATLI KAŞIĞI İÇ HARCI KOYALIM HAMURU KAPATIP YUVARLAYALIM KEREVİ KALIBINA BASTIRIP TER ÇEVİRELELİM (YÖRESEL EŞYA SATILAN YERLERDE TAHTADAN YAPILMIŞ KEREVİÇ KALIBINI BULABİLİRSİNİZ) 180 DERECEDE ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİP SOĞUDUKTAN SONRA ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ DÖKÜP SERVİS EDELİM .
NOT: İÇ HARCINI CEVİZ ,TARÇIN,ŞEKER KULLANARAKTA YAPABİLİRSİNİZ
1 SU BARDAĞI CEVİZ 2 TATLI KAŞIĞI TARÇIN 2 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder