MALZEMELER
- 1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
- 2,5 YEMEK KAŞIĞI İRMİK
- 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
- 2 TATLI KAŞIĞI PULBİBER
- YARIM DEMET MAYDANOZ
- 3 DİŞ SARIMSAK
- 1 TATLI KAŞIĞI ANTEP SALÇASI
- 1 AD DOMATES
- 1 YEMEK KAŞIĞI NAR EKŞİSİ
- YARIM FİNCAN ZEYTİNYAĞI
- 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
İNCE BULGUR VE İRMİĞİ SICAK SUYLA ISLAT 15 DK BEKLET TUZ KARABİBER PULBİBERİNİ EKLE YOĞUR HAMURDAN MİSKET BÜYÜKLÜĞÜNDE ALIP YUVARLADIĞIN MİSKETLERİN ORTASINA İŞARET PARMEĞINIZLA HAFİF BASIN KAYNAMIŞ SUDA 10 DK KADAR HAŞLAYIN VE SÜZÜN ŞİMDİ 1 T ENCEREYE YAĞI KOYUP DOĞRANMIŞ SARIMSAK VE DOMATESİ KAVURUN SONRA MAYDANOZ HARİÇ TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIN MAYDANOZU VE KÖFTELERİ İLAVE EDİN OCAĞI KAPATIN
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder