MALZEMELER
- 300 GR KUZU KUŞBAŞI
- 2 SU BARDAĞI PİRİNÇ (ÖNCEDEN ISLATALIM )
- 1 YEMEK KAŞAĞI ANTEP SALÇASI
- İSTEĞE GÖRE HAŞLANMIŞ NOHUT İLAVE EDİLEBİLİNİR
- GÖZ KARARI TUZ
- YARIM ÇAY BARDAGI Z.YAGI
- 2 YEMEK KAŞIGI TEREYAGI
- 1 KÜÇÜK SOGAN
- 3 SU BARDAGI ILIK SU ( suyu göz kararıda koyabilirsiniz çünkü pirinçler bazen farklı oluyo )
YAPILIŞI
ETİ GÜZELCE PİŞİRELİM,SONRA YAGDA KAVURALIM,1 MİNİK SOGAN DOGRAYALIM ,SONRADA SUYUNU VE SALÇASINI ,TUZUNU İLAVE EDELİM KAYNAYINCA PİRİNCİNİDE İLAVE EDİP PİŞMEYE BIRAKALIM.
AFİYET OLSUN :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder