8 Aralık 2013 Pazar

DOĞRAMA












MALZEMELER

  • 3 AD BOSTAN PATLICANI
  • 1 SU BARDAĞI NOHUT
  • 400 GR KUŞBAŞI ET
  • 1 YEMEK KAŞIGI SALÇA
  • TUZ
  • 1 ÇAY KAŞIGI LİMON TUZU
  • 1 BÜYÜK SOGAN
  • 2-3 DİŞ SARIMSAK
YAPILIŞI
PATLICANLARI KÜP KÜP DOGRAYIP TUZLU SUYA KOYALIM.SONRA ETLE NOHUTU PİŞİRELİM,ET VE NOHUT PİŞİNCE İÇİNE SOGANI,PATLICANI VE SALÇAYI KOYUP PANTLICANLAR PİŞİNCEDE SARIMSAK KOYUP BİRAZ DAHA KAYNATALIM SONRA KAPATIP ÜZERİNE YAGLA NANE ISITIP DÖKELİM .ARZUYA GÖRE DOMATES VE YEŞİL BİBERDE KOYABİLİRSİNİZ PATLICAN PİŞERKEN İÇİNE ....(BİZ YANINA BULGUR PİLAV ÖNERİYORUZ....)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder